Política de privacitat

by VR_2020_admin

El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes.

La finalitat d’aquest fitxer serà la correcta prestació dels serveis oferts, la comunicació amb l’USUARI, i l’enviament d’informació comercial si així s’ha manifestat. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal.

L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça v.ruizsalas@hotmail.com indicant la referencia RGPD.

Es pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.veronicaruizderma.com.

 

Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privacitat i presto el meu consentiment perquè VERÒNICA RUIZ SALAS pugui tractar les meves dades.

He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació comercial sobre productes i serveis de VERÒNICA RUIZ SALAS, estant informat dels drets que m’assisteixen.