Política de privacitat

by Verónica Ruiz

El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes.

La finalitat d’aquest fitxer serà la correcta prestació dels serveis oferts, la comunicació amb l’USUARI, i l’enviament d’informació comercial si així s’ha manifestat. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal.

L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça v.ruizsalas@hotmail.com indicant la referencia RGPD.

Es pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.veronicaruizderma.com.

 

Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privacitat i presto el meu consentiment perquè VERÒNICA RUIZ SALAS pugui tractar les meves dades.

He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació comercial sobre productes i serveis de VERÒNICA RUIZ SALAS, estant informat dels drets que m’assisteixen.